Аграрії розповіли про переваги самохідного обприскувача Massey Ferguson 9335

26 жовтня 2021 643 0
Самохідний обприскувач Massey Ferguson 9335
Kurkul.comСамохідний обприскувач Massey Ferguson 9335

Самохідний обприскувач Massey Ferguson 9335 дозволяє працювати на швидкості 20-25-30 км/год та обробляти в середньому 30 га/год і він ефективніший за 2 причіпних обприскувачі. Таку думку висловили експерти компанії «Терра Юкрейн» та спеціаліст по ґрунтообробній техніці, сівалках та обприскувачах Massey Ferguson Борис Онищенко, передає Kurkul.com.

Як зазначається, основна перевага самохідних обприскувачів — висота кліренсу.

«Тобто цією машиною можна вносити починаючи від рідких добрив, гербіцидів, інсектицидів, фунгіцидів, робити десикацію, оскільки можна підняти штангу на 2,5 м і обробити соняшник. Також є можливість вносити деструктор. Тобто машина є універсальною та підходить не лише для захисту, а і підживлення рослин, внесення макро-, мікроелементів, і може знадобитися в кожному господарстві», — розповів Борис Онищенко.

За словами спеціаліста, Massey Ferguson 9335 ідеально підійде як маленьким господарствам від 500-800 га, так і великим агрокомпаніям або кластерам агрохолдингів на 4-5 тис. га, в залежності від вирощуваних культур і технологій.

В компанії «Терра Юкрейн» додали, що придбали сільгоспмашину весною цього року та вже встигли оціни її переваги.

«На сьогодні будь-яке господарство стає перед питанням збільшення продуктивності, тому ми постали також перед питанням придбання більш продуктивної техніки, такої як самохідний обприскувач. Наші дві причіпні машини вже не справлялися з поставленими задачами, через це вирішили придбати самохідний обприскувач, який збільшив нам виробіток за одиницю часу. Швидкість це є і своєчасність обробітку, тому що самохідна машина може зайти там де не зайде причіпна», — розповів Євген Лущик, керуючий ТОВ «Терра Юкрейн».

Він додав, що цьогоріч на півдні випала велика кількість опадів та переконаний, що за допомогою причіпних машин не справилися б, і завдяки Massey Ferguson 9335 робота була виконана в строки та в повному обсязі.

Читайте також: В Україні пальне подорожчало ще на 1 грн/л

Виконано за допомогою Disqus