Аграріям стануть доступні нові моделі культиваторів та дискаторів Bednar

4 листопада 2021 108 0
Аграріям стануть доступні нові моделі культиваторів та дискаторів Bednar
BEDNAR

У 2022 р. Bednar виводить на ринок нові моделі культиваторів, широкозахватних дискаторів та дискових борін. Повідомляє Traktorist.ua.

Серед новинок:

  • універсальні культиватори полегшеної конструкції Versatill VN L і VO_L;
  • нова модельна серія XO Profi для дискаторів SwifterDisc; 
  • широкозахватні дискатори SwifterDisc XE Mega. 

Також будуть оновлені дискатори SwifterDisc XE, компактори Swifter SE та модельна серія дискових борін Atlas AO Profi. Модельний ряд зернових сівалок Omega OO L та Omega OO FL також розширюється.

Компанія представила ринку дискові агрегати SwifterDisc XE Profi та Atlas AE Profi з абсолютно новими електрогідравлічними функціями регулювання Easy Electro-Hydraulic Control. 

Система забезпечує повністю автоматизоване налаштування всіх робочих параметрів зі значеннями, введеними на екрані управління, повністю автоматизованою послідовністю складання/розкладання, а також можливістю установки всіх параметрів і автоматичного регулювання під час роботи. Водночас Bednar розробив ручне гідравлічне регулювання для клієнтів, які хочуть керувати агрегатом тільки за допомогою гідравліки.

Дисковий агрегат Bednar SwifterDisc XE Profi

Щодо широкопрофільних компакторів Swifter SE з робочою шириною від 8,2 м до 12,2 м — тепер вони можуть бути обладнані тракторними слідорозрихлювачами — як нерухомими, так і телескопічними. Моделі SE 10000 і SE 12000 тепер можуть бути оснащені слідорозрихлювачами тракторної колії.

Якщо ж говорити про важкі дискові борони, то виробник розширив модельну серію Atlas AO Profi новою моделлю AO 7000 Profi з робочою шириною 7 м.

Нова модель важкої дискової борони AO 7000 Profi

Також Bednar презентував ринку нову серію дискаторів SwifterDisc XE Mega, що сконструйована на основі перевіреної концепції широкозахватних машин. Основна відмінність полягає в тандемній транспортній вісі відповідно до законодавчих стандартів. Аграрії можуть обрати машини з робочою шириною до 18,4 м.

В лінійці сівалок Omega OO L пропонується нова модель Omega OO 9000 L з робочою шириною 9 м; в лінійці Omega OO FL (для посіву з одночасним внесенням добрив) — відтепер пропонуються моделі OO 8000 FL та OO 9000 FL робочою шириною 8 м та 9 м відповідно.

Протягом 2021 р. Bednar оголосив про впровадження роторних борін у свій продуктовий портфель. Новий агрегат Kator з робочою шириною від 3 м до 8 м відтепер зміцнить позиції компанії на ринках, де популярні агрегати для обробітку ґрунту з активними робочими органами.

Кожен з роторів новинки оснащений трьома підшипниками, за словами виробника, жоден інший конкурент на ринку не пропонує аналоги з трьома підшипниками. Ця система захищає шестерні, вали і прокладки від пошкоджень.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою