Bednar випустив нову модель дискаторів SwifterDisc

12 листопада 2021 253 0
Bednar випустив нову модель дискаторів SwifterDisc
BEDNAR

Чеська компанія Bednar розширила лінійку дискаторів новою моделлю SwifterDisc XO_Profi з робочою шириною 7,25 м. Повідомляє Traktorist.ua

Дискатор SwifterDisc XO_Profi має нову каркасну конструкцію, яка ідентична до важких дискових борін серії Atlas AO_Profi. Окрім того, що була посилена рама, нова конструкція каркаса має більшу відстань між секціями без ризику забивання. Відстань між переднім і заднім рядом дискових секцій становить 140 см, а відстань між дисками і задньою віссю котка — 160 см.

Також у серії SwifterDisc XO_Profi інтегрована транспортна вісь разом із заднім котком забезпечує рівномірний розподіл ваги агрегата і виключає його розгойдування на високих робочих швидкостях. 

Дискова секція розміщена у формі літери «X». Така система X-precise виключає бічне зміщення агрегата, завдяки чому дискатор завжди точно слідує за трактором. 

«Перевагу такого конструктивного рішення найкраще видно при обробітку ґрунту на крутих схилах, де агрегати зі звичайним розміщенням дискової секції зміщуються в сторону. Аграрії, які використовують GPS навігацію, також оцінять цю властивість. Центральний диск і менший кут другого дискового ряду усувають виникнення борізд уздовж центру агрегата», — йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Väderstad презентував адаптовану до нерівностей поля сівалку Inspire

Дискатор SwifterDisc XO_Profi може бути оснащений інтегрованими тракторними слідорозрихлювачами для обробітку ущільненого ґрунту в тракторних коліях. Додавання пластин між тримачами дисків може збільшити робочу глибину дисків у порівнянні з іншими дисками у рядку на 2-4 см. 

Окрім того, за бажанням замовника дискатори можуть бути оснащені різними типами дисків. Є можливість обрати стандартні зубчасті диски (ромашка) або агресивні А-диски діаметром 520x5 мм або 560x5 мм.

Додаткове обладнання також може включати планку Crushbar, що збільшує можливість використання агрегата для передпосівного обробітку, або передній ножовий коток Trash Cutter, призначений для механічного усунення стійких пожнивних решток. Також для даного агрегату пропонується широкий вибір котків — від однорядних до подвійних.

Виконано за допомогою Disqus