Ціна кукурудзи продовжує падати — огляд за 10 листопада від Zernotorg.ua

10 листопада 2021 9897 0
Ціна кукурудзи продовжує падати — огляд за 10 листопада від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта          

Станом на 10 листопада ціни на пшеницю знову падають, дешевшає і продовольча і фуражна зернова. 

Нагадаємо, вчора вийшов новий звіт експертів USDA, згідно з яким Україна наростить експорт пшениці до 24 млн т.

Ціна кукурудзи в портах України продовжує знижуватись. Так, відучора індикативи на кукурудзу в середньому знизились на 90 грн/т. В порту Миколаєва її вартість наразі становить 7 279 грн/т, в портах Одещини — 7 297 грн/т.

На думку експертів, котирування кукурудзи почали зниження на фоні загального просідання сировинних активів та на передодні нового звіту USDA, побоюючись потенційного збільшення прогнозів виробництва та запасів. Хоч для України цей прогноз залишили на рівні минулого звіту, проте за оцінками експертів світове виробництво зернової зросте до 1,204,62 млн т

Також знижуються ціни на сою — культура подешевшала до 15 400 грн/т. Натомість соняшник в портах Одещини додав у ціні 150 грн/т.

Читайте також: В Україні посівна кампанія озимих культур досягла фінішної прямої

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Нагадаємо, завдяки тому, що з цього року українські сертифікати визнали в ЄС, вітчизняним компаніям стало вигідним виробництво насіння на експорт. Таку думку висловив Сергій Тимошенко, генеральний директор MAS Seeds Україна. А ви сієте насіння українських виробників, чи віддаєте перевагу іноземній селекції?

Виконано за допомогою Disqus