ALFA Smart Agro виводить на ринок 4 нові ЗЗР

10 листопада 2021 430 0
ALFA Smart Agro виводить на ринок 4 нові ЗЗР
Kurkul.com

На ринок ЗЗР України виходять 4 інноваційні продукти ALFA Smart Agro: гербіцид Альвіус, гербіцид Оскар Пауер, інсектицид Логус та фунгіцид-ретардант Грейвіс. Повідомляє пресслужба компанії.

Препарати вже отримали реєстрацію і українські аграрії зможуть їх застосувати у новому сезоні.

«Кожен новий продукт ALFA Smart Agro має переваги, які роблять його унікальним — зручнішим у застосуванні, ефективнішим, краще пристосованим до складних погодних умов. Є два аспекти, які допомагають цього досягнути. По-перше, ретельне дослідження властивостей діючих речовин. І, по-друге, робота з препаративними формами, від яких суттєво залежить дієвість активних компонентів», — розповів Сергій Кнечунас, директор R&D департаменту ALFA Smart Agro.

  • Оскар Пауер (пропізохлор, 610 г/л + тербутилазин, 290 г/л) — інноваційний ґрунтовий гербіцид для захисту соняшнику, кукурудзи та сої. Препаративна форма Оскару Пауер — масляна дисперсія. Це принципово новий та сучасний вид препаративних форм, який не містить води та органічних розчинників. Відсутність нафтопродуктів у формуляції Оскару Пауер знижує хімічне навантаження на ґрунт. При цьому завдяки олійній основі міцність та тривалість дії ґрунтового екрану зростає. 
  • Альвіус (нікосульфурон, 100 г/л) — виключно дієвий гербіцид для захисту кукурудзи, який також має препаративну форму масляної дисперсії. В основі Альвіусу — поєднання ріпакової олії з неіонним емульгатором рослинного походження, що дозволяє краще розкрити потенціал діючої речовини. Альвіус активніше проникає в тканини бур’янів та діє швидше. Нова розробка науковців ALFA Smart Agro відзначається м'якою дією щодо культурних рослин.  
  • Логус (емамектин бензоат, 100 г/л + альфа-циперметрин, 100 г/л) — інсектицид для захисту соняшнику та ріпаку, який може стати лідером ефективності у своєму сегменті. Логус контролює практично всі види шкідників, особливо із ряду лускокрилих. Препарат ефективний на всіх стадіях розвитку шкідників: яйце, гусінь (личинка), імаго. А при зростанні температури повітря дія Логусу посилюється. Розробка науковців ALFA Smart Agro не має аналогів в Україні.
  • Грейвіс (мепікват-хлорид, 250 г/л + тебуконазол, 110 г/л) — фунгіцид-ретардант для ріпаку, який є високоефективним за низьких температур. Грейвіс запобігає надмірному росту ріпаку і одночасно сприяє розвитку кореневої системи, захищаючи посіви від вимерзання. За результатами дослідів, порівняно зі стандартними препаратами на основі тебуконазолу, застосування Грейвісу сприяє зменшенню висоти рослин ріпаку на 5-17%, а довжина кореня збільшується на третину.

Читайте також: Названо ТОП-5 лідерів на ринку ЗЗР

Окрім того, ALFA Smart Agro офіційно розширила сферу застосування для чотирьох препаратів. Так, гербіцид Хаммер Дуо отримав реєстрацію для використання у посівах кукурудзи, рістрегулятор Альфа-Етафон — пшениці, а фунгіцид Болівар Форте та інсектицид Нокаут Екстра додатково зареєстровані як препарати для захисту ріпаку. 

«Загалом у каталозі ALFA Smart Agro на 2022 рік представлені 83 продукти. У новому сезоні компанія також виводить на ринок нову лінійку мікродобрив VECTA, про що детально буде повідомлено незабаром», — додав Сергій Кнечунас.

Виконано за допомогою Disqus