Пшениця та соя дешевшають — огляд за 12 листопада від Zernotorg.ua

12 листопада 2021 16412 0
Пшениця та соя дешевшають — огляд за 12 листопада від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта          

Пшениця 2 класу в портах України продовжує дешевшати. Від початку тижня зниження склало понад 100 грн/т. Фуражна пшениця відучора стабілізувалась.

Вартість кукурудзи в портах України також продовжує падати. Зниження індикативів в портах склало 77 грн/т. Наразі вартість культури в порту Миколаєва становить 7 122 грн/т, в портах Одещини — 7 138 грн/т.

На думку експертів, котирування кукурудзи почали зниження на фоні загального просідання сировинних активів

Вартість соняшнику в портах залишається стабільною. А от соя продовжує дешевшати. 

Читайте також: Оприлюднено тарифи на сушку кукурудзи

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Нагадаємо, завдяки тому, що з цього року українські сертифікати визнали в ЄС, вітчизняним компаніям стало вигідним виробництво насіння на експорт. Таку думку висловив Сергій Тимошенко, генеральний директор MAS Seeds Україна. А ви сієте насіння українських виробників?

Виконано за допомогою Disqus