Фермерів навчать, як програмувати кукурудзяний результат

17 листопада 2021 288 0
Презентація курсу «Цариця Полів»
Kurkul.comПрезентація курсу «Цариця Полів»

Освітня платформа Культиварій оголошує набір на новий широкомасштабний курс «Цариця Полів», який охоплює повний операційний цикл кукурудзи — від підбору насіння до продажу врожаю на експорт. Повідомляє Kurkul.com.

«Досвідчені українські та іноземні спікери у понад 40 лекціях розкажуть про планування сезону, технології вирощування, зберігання та продаж найголовнішої експортної агрокультури України. В рамках курсу учасники також отримають 8 практичних занять, виїзди на господарства з практиками та спікерами курсу, що допоможе аграріям вийти на новий рівень підготовки до сезону», — зазначили представники платформи Культиварій.

Серед спікерів курсу:

Новий курс буде корисним тим сільгоспвиробникам чи інвесторам у агробізнес, хто хоче стабільно вирощувати продуктивну царицю полів з найвищою маржинальністю незалежно від погодних умов та економічної ситуації в країні. 

«Завдяки цьому курсу аграрії зможуть самостійно програмувати свій кукурудзяний результат, розраховувати дію всіх агрономічних та економічних факторів, що на нього впливають. Разом зі спікерами, ми хочемо допомогти сільгоспвиробникам виростити високопродуктивну кукурудзу за оптимальні гроші. А далі — зважено продати врожай по гарній ціні», — зазначила керівник освітньої платформи «Культиварій» Олександра Камишіна.

Щоб замовити курс, переходьте за посиланням.

Деталі за тел. +38 (050) 023-89-87, e-mail: kultivariy@latifundistmedia.com.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою