Фермеру загрожує до 15 років ув’язнення за вбивство підлеглого

25 листопада 2021 223 0
Фермеру загрожує до 15 років ув’язнення за вбивство підлеглого
Depositphotos

На Київщині ексвласника фермерського господарства судитимуть за вбивство підлеглого та низку інших злочинів. Про це повідомили в прокуратурі Київської обл.

Як зазначається, Києво-Святошинська окружна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який обвинувачується в умисному вбивстві, спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, незаконному придбанні та зберіганні наркотичних засобів, вирощуванні конопель та незаконному заволодінні паспортом громадянина України (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 121, ч. 1 ст. 309, ч. 1 ст. 310, ч. 3 ст. 357 КК України).

«Досудовим розслідуванням встановлено, що у листопаді 2020 року в смт Макарів Бучанського району обвинувачений, будучи власником фермерського підприємства, у ході сварки вбив підлеглого. Крім того, чоловік  відібрав паспорт у іншого робітника підприємства, який працював там за домовленістю та завдав тяжкі тілесні ушкодження ще одному потерпілому», — розповіли у відомстві.

У ході проведення санкціонованих обшуків у чоловіка виявлено та вилучено наркотичний засіб канабіс, а також посіви конопель.   

Санкції статей передбачають до 15 років позбавлення волі.

Читати за темою: Правоохоронці запобігли спробі вбивства Романа Лещенка

Виконано за допомогою Disqus