Компанія Väderstad святкує ювілей зернової сівалки Rapid

1 грудня 2021 183 0
Сівалка Rapid Väderstad
traktorist.uaСівалка Rapid Väderstad

Шведська компанія Väderstad вже 30 років випускає зернової сівалки Rapid. Загалом фермерам по всьому світу було продано майже 28 тис. машин цієї моделі. Повідомляє Traktorist.ua.

«З випуском Rapid в 1991 р. відбулась революція в технологіях сівби, завдяки своїм унікальним сошникам та системи контролю глибини висіву. Коли ми її розробляли, то нашою метою було розробити машину, яка може виконувати кілька операцій одночасно і працювати за будь-яких умов», — повідомив регіональний менеджер з продажу Väderstad Nordic та представник другого покоління сім’ї власників Väderstad Бо Старк.

Він вважає, що однією з головних причин успіху сівалки Rapid стала її здатність виконувати за один прохід підготовку посівного ложа, вирівнювання, сівбу і повторне ущільнення, водночас забезпечуючи надійний результат висіву за високої робочої швидкості.

«Пам’ятаю, як одного разу спілкувався з фермером, якому дуже сподобалося працювати з Rapid. Він завжди казав, що «Rapid дійсно як джип серед сівалок, оскільки виконує свою роботу за будь-яких умов», — розповів предстваник компанії.

Читайте також: Український виробник реалізував один із найбільших проєктів зі зрошення у Молдові

Виконано за допомогою Disqus