Український виробник реалізував один із найбільших проєктів зі зрошення у Молдові

30 листопада 2021 189 0
Український виробник реалізував один із найбільших проєктів зі зрошення у Молдові
Kurkul.com

У жовтні 2021 р. компанія Variant Irrigation (ТОВ «Варіант Агро Буд») реалізувала проєкт із постачання 14 систем зрошення для великого молдавського агрохолдингу. Про це Kurkul.com повідомили в пресслужбі компанії.

Згідно з інформацією, у господарстві замовника було встановлено кругові дощувальні машини для зрошення полів площею понад 1 500 га.

«На цей час це один із найбільших проєктів у Молдові, реалізованих у 2021 році», — розповів Іраклій Імнадзе, керівник відділу зовнішньоекономічної діяльності Variant Irrigation.

За його словами, ринок Молдови є одним із ключових для Variant Irrigation завдяки сусідству з Україною, де розташовані основні виробничі потужності компанії, а також завдяки сусідству з Румунією, де знаходиться представництво компанії у Східній Європі.

Молдавський агрохолдинг, з яким працює Variant Irrigation, є однією з найбільших та передових компаній на ринку Молдови. Парк агрохолдингу налічує 42 одиниці зрошувальної техніки, включаючи 14 машин Variant Irrigation, що допомагає забезпечити врожайність таких культур, як пшениця, кукурудза та соя.

«Безумовно, ми переконані, що цей результат стане суттєвим імпульсом для подальшого стрімкого розвитку на ринку Молдови, який має величезний потенціал у зрошенні», — зазначив Іраклій Імнадзе.

Читайте також: Variant Irrigation лідирує за кількістю проданих дощувальних машин на українському ринку

Керівник відділу зовнішньоекономічної діяльності Variant Irrigation виділив основні фактори успіху виходу на міжнародні ринки.

«Ключовою конкурентною перевагою нашої компанії я вважаю індивідуальний підхід до кожного клієнта та проєкту загалом, який допомагає правильно розставити всі важливі пріоритети проєкту, а також донести переваги нашої компанії щодо його реалізації. Для клієнта такими перевагами є вигідне поєднання високої європейської якості з лояльною ціновою політикою, гнучкі умови термінів реалізації, а також надання широкого спектра додаткових опцій та послуг», — додав експерт.

До слова, Variant Irrigation у 2021 р. поставив 35 зрошувальних машин до таких країн Європи як Румунія, Молдова, Болгарія та Угорщина. Компанія наступного року планує збільшити обсяг продажу на 50% за рахунок відкриття нових ринків збуту та збільшення обсягів на поточних ринках.

Виконано за допомогою Disqus