MAS Seeds дарує аграріям каністру гербіциду за купівлю насіння соняшнику

30 листопада 2021 230 0
MAS Seeds дарує аграріям каністру гербіциду за купівлю насіння соняшнику
Kurkul.com

Компанія MAS Seeds запровадила акцію для аграріїв — при покупці 5 мішків гібридного насіння соняшнику MAS 92.CP або MAS 93.CP виробники отримають каністру гербіциду компанії BASFПульсар® Флекс у подарунок. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

«MAS 92.CP — це унікальний діамант нашої колекції, лінолевий середньостиглий гібрид, придатний до вирощування за технологією Clearfield® Plus, та є чемпіоном з урожайності протягом останніх років, перетнувши позначку у 6 т/га. Він характеризується високим рівнем толерантності до чорної іржі, фомопсису та склеротиніозу кошика та стебла, має стійкість проти п’яти рас вовчка та демонструє пластичність до різних виробничих та ґрунтово-кліматичних умов вирощування», — розповіла Ольга Молокович, керівник відділу маркетингу компанії MAS Seeds.

МАS 93.CP — середньостиглий високопродуктивний гібрид соняшника. Стійкість проти вовчка раси G у поєднанні з технологією Clearfield® Plus забезпечують подвійний захист посівів соняшнику в регіонах, найбільш уражених вовчком.

Високий потенціал урожайності гібрида МАS 93.CP зумовлений як покращеним генетичним потенціалом, так і високою толерантністю до гербіциду, підтвердженою багаторічними дослідженнями відділу R&D компанії MAS Seeds на полях України. МАS 93.CP має високу стійкість до іржі, фомопсису та нових рас несправжньої борошнистої роси.

Читайте також: На вирощуванні соняшнику фермери отримують 100% надприбутку

Як додала експерт, він відноситься до екстенсивних гібридів і допоможе отримати максимальний урожай на полях з невисокою родючістю та в умовах стресу від посухи.

«У цій пакетній пропозиції за якісний гербіцидний захист відповідає компанія BASF. Адже гербіцид Пульсар® Флекс, який було розроблено спеціально для використання із насінням Clearfield® та Clearfield® Plus технологій на соняшнику є інноваційним рішенням, за рахунок потужної формуляції та зменшеної кількості діючої речовини несе менше пестицидне навантаження, надійно контролюючи проблемні бур’яни та усі раси вовчку соняшникового», — додала експерт.

За її словами, цьогоріч акцію розширили на усі господарства України, які використовують технологію Clearfield® Plus на посівах соняшнику. Пакетна пропозиція MAS Seeds різниться за ціною в залежності від року виробництва насіння, тому підійде для фермерів із будь-якими ціновими перевагами.

Акція діє на гібридне насіння соняшнику MAS 92.CP або MAS 93.CP виробництва MAS Seeds 2019-2021 рр., придбане через офіційних дистриб’юторів MAS Seeds Україна. Під подарунком розуміється покупка за 1,2 грн з ПДВ. Пакетна пропозиція чинна до 30.04.2021 року.

Виконано за допомогою Disqus