Виробники соняшнику можуть скористатись пакетною пропозицією на технологію Експрес™

15 грудня 2021 1412 0
Виробники соняшнику можуть скористатись пакетною пропозицією на технологію Експрес™

MAS Seeds Україна анонсує пакетну пропозицію на технологію Експрес™ для виробників соняшнику. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Так, при купівлі кожних 10 мішків гібридного насіння соняшнику MAS 85.SU виробники отримають 2 банки гербіциду Експрес™75 ВГ і каністру ПАР Тренд™ 90 виробництва компанії FMC у подарунок* (тобто, повне покриття технології Експрес™ на кожні 20 га посівів).

Як прокоментувала Ольга Молокович, керівник відділу маркетингу компанії MAS Seeds, технологія Експрес™ найшвидше розвивається в Україні завдяки високій економічній рентабельності у порівнянні з іншими технологіями.

«За нашим прогнозом, площі під соняшником Експрес™ сягнули 1,5 млн га в Україні у 2021 році. Українські аграрії віддають перевагу технологічним гібридам соняшника, тому цю технологію охоче використовують фермери в регіонах із незначною кількістю опадів, оскільки ефективність дії гербіциду Експрес™75 ВГ не залежить від вмісту гумусу та вологи в ґрунті. На додачу, широке вікно застосування гербіциду Експрес™75 ВГ (фаза соняшнику 2-8 листків) знижує залежність агрономів від погодних умов», — зазначила експертка.

За її словами, завдяки тому, що технологія надає можливість післясходового контролю широкого спектру дводольних бур’янів, а гербіцид Експрес™75 ВГ не має післядії на наступні культури в сівозміні, вона цікава не лише виробникам Півдня, але й усієї України в регіонах, де вирощується соняшник.

Читайте також: MAS Seeds дарує аграріям каністру гербіциду за купівлю насіння соняшнику

Середньостиглий гібрид соняшнику MAS 85.SU має попит у аграріїв завдяки високим і стабільним показникам урожайності із року в рік, швидкому стартовому росту, високому рівню посухостійкості та толерантності до склеротиніозу і вертициліозу. Протруєння насіння завдяки інноваційній формулі AgrostartPlus, в яку входить фунгіцид, інсектицид та біостимулятор росту, допомагає отримати сильніші рослини, краще захищені від негараздів погоди, та отримати підвищення врожайності на 3-7%.

«Враховуючи популярність технології Експрес™ успішність акції у минулому сезоні та збільшення попиту від наших клієнтів і дистриб’юторів, ми продовжуємо пакетну пропозицію на гібрид MAS 85.SU й у сезоні 2021-2022», — зазначила Ольга Молокович.

Акція діє на гібридне насіння соняшнику MAS 85.SU виробництва MAS Seeds 2019 та 2021 років, придбане через офіційних дистриб’юторів MAS Seeds Україна. Під подарунком розуміється покупка за 1,2 грн з ПДВ. Пакетна пропозиція дійсна до 30.04.2022 року.

Виконано за допомогою Disqus