Синоптики розповіли, в який регіонах очікувати сніг

6 грудня 2021 203 0
Сніг
Kurkul.comСніг

Протягом тижня на жителів України чекає суцільна хмарність, суттєві опади у вигляді дощу та мокрого снігу. На дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу, а також нестійкі температури спричинятимуть квашню під ногами. Про це розповіли аналітики сервісу Метео Фарм.

«На Заході та Півночі у зв’язку з низькими температурами найбільш ймовірні опади у вигляді снігу. Значна кількість опадів очікується в північних, західних та центральних областях. До Сходу циклон не дотягнеться, лише частково охопить Харківську обл.», — розповіли синоптики. 

Нічні температури на переважній території коливатимуться від -5 до +6°С, на Заході прохолодніше -7…+3°С, однак на Півдні нічна температура складе 0…+11°С. Денні температури перетнуть від’ємну позначку на Заході -3…+6°С, на Півночі та в Центральній частині -1…+9°С. В південних та східних областях денна температура підніметься до +4…+12°С, а в Одеській обл. досягне максимальної позначки +14°С.  Мінімальна температура ґрунту на переважній території коливатимуться від 0 до +9°С, на Півночі -1..+4°С, в західних областях -3…+1°С.    

Читайте також: Через складні погодні умови пасічники втратили близько 30% бджіл

Виконано за допомогою Disqus