Фермери можуть стати інвесторами Першого Українського Аграрного Фонду

7 грудня 2021 209 0
Фермери можуть стати інвесторами Першого Українського Аграрного Фонду
Kurkul.com

«Перший Український Аграрний Фонд» під управлінням КУА SI Capital стає закритим недиверсифікованим корпоративним фондом. Повідомляє пресслужба компанії.

«У рамках трансформації інвесторам фонду було нараховано дивіденди у розмірі 13,2 млн грн або 392 грн на один пай. Нас дуже тішить той факт, що всі інвестори ухвалили рішення про реінвестування основної частини отриманого прибутку в Фонд», — зазначається у повідомленні.

Чого чекати інвесторам оновленого ПУАФ:

  • відсутність порогу входу — відтепер, як фізичні, так і юридичні особи можуть стати інвесторами фонду при покупці від однієї акції фонду за вартістю чистих активів;
  • інвесторам фонду, зацікавленим в придбанні сільськогосподарської землі, надається пріоритетне право викупу земель, які находяться в оренді агрокомпаній Фонду.

Аудитор Фонду — компанія Великої Четвірки — PwC, оцінювач — BakerTilly.

До слова, «Перший Український Аграрний Фонд» створено для інвестування та отримання доходу від активних операцій в АПК України. За даними Державної служби статистики України починаючи з 2000 р. середня рентабельність агропромислового комплексу України складає 22,5%. З початку року Фонд продемонстрував позитивну динаміку +58,79%.

Детальніше про фонд та як стати інвестором дізнавайтесь на сайті

Заявку на придбання акцій «Першого Українського Аграрного Фонд» можна заповнити за посиланням

Читайте також: ВРУ затвердила доопрацьований Держбюджет на 2022 рік

Виконано за допомогою Disqus