В Україні випустять 6 нових безаналогових препаратів для захисту рослин

23 грудня 2021 171 0
Засоби захисту рослин компанія «Агрохімічні технології»
АХМЗасоби захисту рослин компанія «Агрохімічні технології»

В наступному році компанія «Агрохімічні технології» випустить ще 6 нових безаналогових продуктів, які відповідатимуть проблемам сезону 2022. Про це повідомили в пресслужбі АХТ.

«Ми розробляли препарати з оглядом на те, які проблеми аграріям приносять найбільші збитки, які проблеми для них зараз вирішувати занадто складно та дорого – і створювали нові зручні і вигідні рішення. Але саме ці препарати виявились гарною відповіддю і на інші, несподівані проблеми нового сезону — дефіцит ґрунтових гербіцидів, підвищені ціни на азотні добрива, та інші», — розповіла керівниця відділу маркетингу АХТ Євгенія Вітер.

Серед новинок сезону 2022:

  • Кватрофорс — чотирьохкомпонентний фунгіцидний протруйник для зернових та сої з розширеним спектром дії та ростостимулюючою дією. Протруйник захищає надземну частину сходів від повного спектру ранніх листкових хвороб, а також локалізуються в насінні та коренях, забезпечуючи захист від всіх видів гнилей;
  • Мілафорт Екстра — післясходовий гербіцид кукурудзи широкого спектра дії із широким вікном застосування (2-10 листків). Головні переваги препарату: контролює ваточник сирійський та інші найпроблемніші бур’яни, має ґрунтову дію, не потребує додавання сурфактантів;
  • Тіаклотрин-М — інсектицид контактної, кишкової і системної дії зі швидким стоп-ефектом і тривалим періодом захисної дії (25-30 днів). Препарат дозволить уникнути вимушеного використання надто дорогих інсектицидів у майбутньому, і продовжувати ефективно контролювати широкий спектр шкідників за помірний бюджет.
  • Тардер —  регулятор росту для соняшнику і зернових;
  • Трінекс — регулятор росту для зернових;
  • Флутривіт Максі — системний фунгіцид профілактичної та лікувальної дії, який працює за низьких температур повітря (від +6°С).

Також представники бренду повідомляють, що в продажі з’явились препарати, анонсовані у минулому році:

  • N-Stab – інгібітор азоту, що пролонгує дію добрив до 14 днів, запобігає втратам азоту та буде актуальним в умовах підвищених цін на азотні добрива;
  • Вітамін-Бор – добриво для позакореневого підживлення з високим вмістом бору та властивістю рН-коректора (за рахунок кислої реакції в бакових сумішах).

«Протягом останніх двох сезонів бренд АХТ випустив 18 прогресивних препаратів, 8 з яких препарати власної розробки, що не мають аналогів в Україні. Наша головна задача — створювати такі продукти, які будуть максимально вирішувати «головні болі» фермера. Ваточник сирійський, прояви резистентності до інсектицидних д.р., лускокрилі шкідники, ґрунтові шкідники сходів — ​​це проблеми, які неможливо вирішити базовими продуктами, вони потребують специфічних рішень», — прокоментував керівник технічного маркетингу АХТ Сергій Богомаз.

Читайте також: Український виробник зрошувальних систем підкорює Європу

Виконано за допомогою Disqus