Український виробник зрошувальних систем підкорює Європу

20 грудня 2021 140 0
Зрошувальні системи
Зрошувальні системи

В цьому році компанія Variant Irrigation розширила дилерську мережу в Європі. Зокрема, дилери компанії представлені у Болгарії, Румунії, Угорщині, Молдові. Також заплановано розширення представництв як мінімум у трьох додаткових країнах. Повідомили в пресслужбі компанії.

«На сьогодні ми ведемо переговори з багатьма компаніями з абсолютно різних країн і я радий повідомити, що незабаром до нашої дилерської мережі приєднається ще й Сербія», — зазначив керівник відділу зовнішньоекономічної діяльності Variant Irrigation Іраклій Імнадзе.

Він зазначив, що за останній рік системно зростає інтерес закордонних дилерів Variant Irrigation. Це пов’язано з із тим, що партнери за кордоном отримують продукт, який є висококонкурентним на європейському ринку та задоволені ним.

«Співпраця з дилерами дає можливість постійної присутності на ринку іншої країни. Більш того, дилер виконує зобов'язання щодо монтажу, сервісу та обслуговування зрошувальних систем. Така концепція роботи за кордоном є найбільш ефективною як для нас, так і для кінцевого користувача» — розповів Іраклій Імнадзе.

Зокрема, ключовими перевагами Variant Irrigation для дилерів є:

  • Поєднання високої якості з лояльною ціновою політикою;
  • Вигідні технічні рішення з точки зору конструкції зрошувальних систем, їх ефективність та надійність;
  • Наявність сертифікатів якості європейського рівня (продукція має право маркування знаком CE).

Нагадаємо, у жовтні 2021 р. компанія Variant Irrigation реалізувала проєкт із постачання 14 систем зрошення для великого молдавського агрохолдингу.

 

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою