BEDNAR вдвічі збільшив продажі техніки в Україні

30 грудня 2021 40 0
BEDNAR вдвічі збільшив продажі техніки в Україні
BEDNAR

Оборот компанії BEDNAR FMT у 2021 р. зріс та склав понад €100 млн. На 2022 р. заплановано зростання не менше ніж на 25%. Про це розповів бізнес директор компанії в Україні та Молдові Михайло Кришко, пише Traktorist.ua

Як зазначається, серед ринків BEDNAR в усьому світі Україна зайняла перше місце за кількістю агрегатів та друге в грошовому вимірі. Продажі агрегатів Bednar в Україні в 2021 році зросли більше ніж у 2 рази — у поточному році продано близько 400 агрегатів. 

«Оцінюю ринок сільгосптехніки як «дуже хороший сезон»! Ринок зріс по всім напрямкам, і головне що ми маємо рекордний врожай! Тренди в запитах аграріїв, все більш універсальні та «інтелектуальні» агрегати. Аграрії все частіше хочуть придбати агрегат, який робить максимум операцій за 1 прохід, адже це економить багато ресурсів та часу. Є чіткий тренд вже не перший рік у виборі агрегатів в максимально необхідній/можливій комплектації», — розповів Михайло Кришко.

За його словами, цього року зріс попит на міжрядні культиватори Row-Master з автоматичним веденням по рядкам, агрегати для Strip-till технологій (штригельні борони Strigel та агрегати для смугового обробітку Strip-Master). Найпопулярнішими моделями були компактори Swifter, глибокорозпушувачі Terraland, дискатори SwifterDisc, зернові сівалки OMEGA та важкі дискові борони Atlas Profi.

Окрім того, цього року в Україні компанія Bednar розпочала активні продажі ряду агрегатів: комбінованих диско-лапових агрегатів Actros, 12-метрових зернових сівалок Efecta, універсальних стерньових культиваторів Versatill, причіпних бункерів для 2-х типів добрив Combo-System, міжрядних культиваторів Row-Master та ряд інших агрегатів.

Читайте також: У 2022 році зростуть продажі роботизованої сільгосптехніки

Наступного року Bednar також планує презентувати ряд цікавих агрегатів для українського ринку. Їх презентація відбудеться під час традиційного Дня поля Bednar, який пройде в Чехії в травні 2022 року. 

Михайло Кришко розповів про основні досягнення BEDNAR у 2021 р.:

  • збереження темпів зростання виробництва, не дивлячись на всі складнощі COVID-ного періоду; 
  • розширення географії продажів. Компанія постачає техніку вже майже в 40 країн на всіх континентах, а в Україні продає в усіх без виключення регіонах; 
  • випуск нових моделей агрегатів і спеціалізованих під український ринок опцій, які дозволяють аграріям бути більш ефективними і відповідно призводять до збільшення продажів компанії;
  • агрегати Bednar завойовують лідируючі позиції в своїх сегментах техніки;
  • гарна динаміка  в маркетингу, все більше аграріїв дізнаються про компанію, вигоди та ефективність агрегатів виробника.
Виконано за допомогою Disqus