Bednar випустить новий культиватор для невеликих фермерських господарств

14 листопада 2021 306 0
Культиватор Bednar Versatill
traktorist.uaКультиватор Bednar Versatill

У 2022 р. компанія Bednar презентує нові моделі культиватора Versatill. А саме навісні моделі Versatill VN_L з робочою шириною 4,05-5,85 м, які підійдуть невеликим сільгоспкомпаніям або приватним фермерам, а також напівпричіпні універсальні моделі VO_L з робочою шириною 6 м і 7,5 м. Повідомляє Тraktorist.ua.

Стандартне оснащення агрегатів Versatill VN_L включає стандартні стійки з пружинним захистом. Вони підходять для легких типів ґрунтів. Для універсального використання протягом усього року, в тому числі для неглибокого стерньового обробітку, фахівці Bednar рекомендують обрати культиватор з посиленими, подвійними пружинними стійками Heavy Duty.

«Для цих агрегатів доступні 3 типи задніх котків: пружинний коток, подвійний коток U-RING і подвійний трубчасто-планчастий коток. Крім стандартного обладнання, Versatill VN_L також може бути оснащений трьохрядною задньою штригельною бороною в поєднанні з 2 або 4 опорними колесами», — повідомили в компанії. 

Напівпричіпні моделі Versatill VO_L розроблені з 5 рядами стійок. Високий кліренс рами в поєднанні з інтервалом між стійками в 17 см забезпечує обробіток ґрунту навіть в умовах великої кількості рослинних решток. 

Нагадаємо, нещодавно в Кропивницькому відкрили сервісний центр Massey Ferguson.

Читайте також:

Виконано за допомогою Disqus