KWS побудує насіннєвий завод на Хмельниччині

15 лютого 2016 144 0
На Хмельниччині побудують новий насіннєвий завод
kurkul.comНа Хмельниччині побудують новий насіннєвий завод

Компанія «КВС-Україна» розпочинає будівництво найсучаснішого комплексу з кондиціювання насіння у м. Кам’янець-Подільський (Хмельниччина), повідомляє прес-служба компанії.

Філософія бізнесу KWS — у регіоні для регіону.

«Саме тому для нас є принциповим вирощування насіння кукурудзи у регіоні його реалізації», — йдеться у повідомленні.

Нові потужності у південно-західній частині країни дозволять розширити існуючі можливості, збільшать переваги для наявних та майбутніх партнерів у вирощуванні високоякісного насіння, та стануть невід’ємним елементом постачання високоякісного насіння.

«Ідея будівництва нового заводу з кондиціювання насіння в Україні з’явилася давно. Але саме німецький виважений підхід, зважування всіх «за» та «проти», вибір ділянки та переговори з міською громадою зайняли стільки часу. Ми дуже вдячні міському голові Михайлу Сімашкевичу за те, що прийняв нас у цьому чарівному місті, а також за його допомогу та підтримку», — зазначає генеральний директор ТОВ «КВС-Україна» Олександр Федоров.

Також додається, що завод потужністю у 6 тис. т насіння у рік на першому етапі передбачається ввести в експлуатацію вже в вересні-жовтні цього року. Завод спроектовано за принципом модульного будівництва. Розмір земельної ділянки забезпечує збільшення потужностей у разі необхідності.

«Завод у Кам’янець-Подільському буде обладнано надсучасним обладнанням, що відповідає європейським нормам щодо обробки насіння та захисту навколишнього середовища. На заводі постійно працюватиме 30 робітників та близько 50 плануємо залучати у сезон», — повідомив начальник виробництва відділу насіння кукурудзи та олійних культур ТОВ «КВС-Україна» Олександр Прус.

Виконано за допомогою Disqus