Фермерам розповіли про переваги співпраці з агрохолдингами

15 січня 2022 3752 0
Фермер
DepositphotosФермер

Останніми роками холдинги почали масово іти в кооперацію із фермерами. Така співпраця дозволяє фермерам отримати більші знижки завдяки об’ємним закупівлям технічних та матеріальних ресурсів, таких як насіння, ЗЗР чи добрива. Про це йдеться в матеріалі «Товстий і тонкий. Чому Кернел, Астарта, A.G.R. Group вирішили кооперуватись з фермерами?» на Latifundust.com

«Ми можемо забезпечити знижку і для дрібних фермерів, які втрачають на дрібнооптовій та роздрібній закупівлі. Великий гравець, такий, як ми, може отримати хорошу знижку від постачальників на насіння, ЗЗР, добрива. Нею ми можемо поділитись із аграрієм», — розповів операційний директор KADORR Agro Олександр Альохін.

Своєю чергою керівниця Центру партнерської взаємодії агропромхолдингу «Астарта-Київ» Наталія Головань сказала, що компанія взаємодіє з аграріями в рамках так званої агропромислової екосистеми «Астарта». 

«Центр партнерської взаємодії від імені компанії пропонує форвардні програми закупівель, засоби захисту рослин, елеваторні послуги (партнерська програма лояльності), лабо­раторні дослідження, страховий захист, інноваційні IT-рішення для цифровізації бізнес-процесів, автоматизації процесів планування й управління агробізнесом, і т.д», — повідомила представниця компанії.

Попри очевидні плюси співпраці аграріїв, зрозуміло, процес об'єднання масовим не назвеш. Компаніям ще доводиться долати інерцію мислення локальних аграріїв та формувати довіру потенційних партнерів.

Читайте також:

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus