Massey Ferguson модернізував рулонні прес-підбирачі

16 січня 2022 84 0
Прес-підбирач рулонний Massey Ferguson
Massey FergusonПрес-підбирач рулонний Massey Ferguson

Компанія Massey Ferguson внесла ряд удосконалень у свої прес-підбирачі та комбінації прес-підбирачів-обмотувачів до сезону 2022 р. Повідомляє Traktorist.ua.

Перше оновлення — можливість обгортання тюків плівкою на машині RB F Protec. Цей пристрій може бути встановлений на додаток до обмотування сіткою. Тепер завдяки системі швидкого перезавантаження механізатор може використовувати сітку або плівку для тюків і перемикатися з одного рішення на інше менш ніж за 2 хв.

«Прес-підбирач може вмістити до 3 рулонів сітки, плівки або їхньої комбінації. Ролики легко стають в початкове положення завдяки системі Comfort Load. Тракторист поміщає рулон вертикально на довгий важіль завантаження, а потім піднімає його в горизонтальне положення, перш ніж надіти на опорний вал. Після закінчення роботи механізатор може вимити руки, використовуючи новий додатковий резервуар для води», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Україна стала світовим лідером на ринку дронів

Як опція для прес-підбирачів RB F Xtra та RB F Protec, пропонується коробка передач з частотою обертання 1000 об/хв. Тепер машини RB F та RB V можуть бути оснащені додатковим утримувачем запасного ножа. Ця опція дозволяє додатково перевозити 13, 17 або 25 ножів.

Інші зміни рулонних прес-підбирачів включають нову рампу для розвантаження тюків із підвісним поворотним пристроєм, який можна перевести у транспортне положення з кабіни.

Як опція прес-підбирачі можуть бути оснащені світлодіодами для освітлення обмотувального столу, а два інших світлові індикатори розташовані під бічною панеллю. Тепер опційно доступна гідравлічна стійка, яка полегшує зчеплення.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus