Фермерам розповіли про один з каналів збуту продукції

6 лютого 2022 214 0
Яблука
Яблука

Безкоштовна онлайн-платформа Retail Guidebook допомагає малим та середнім фермерам реалізовувати продукцію на основі запитів  великих торгових мереж, дистриб’юторів, маркетплейсів, а також у сфері HORECA. Про це йдеться в матеріалі «Як дрібному фермеру увійти у велику торговельну мережу — Retail Guidebook» на Kurkul.com.

«При реєстрації на платформі фермеру необхідно обрати вид товару, область для реалізації й тип каналу збуту. Після цього надається  перелік вимог, які обраний канал збуту висуває до конкретного виду товару», — йдеться в повідомленні. 

На платформі можна отримати інформацію про реалізацію наступних груп товарів:

  • М’ясо: фарш свиний, курячі гомілки, стейк з яловичини, тушка качки, м'ясні делікатеси та копченості, буженина варена, сосиски та сардельки.
  • Овочі: картопля, огірки тепличні, томати рожеві, цибуля ріпчаста рання, кукурудза, часник ранній, капуста.
  • Фрукти: ягоди, кавун безнасінний, яблуко Айдаред, персик тощо. 
  • Хлібобулочні вироби: хліб із пшеничного борошна, хліб із суміші пшеничного та житнього борошна, лаваш, хліб гарбузовий, пампушки, житній хліб.
  • Кондитерські вироби: сушені горіхи та насіння, шоколадні плитки, шоколадні батончики, цукерки в коробках, вафлі фасовані, печиво та крекер вагові, зефір і мармелад, пряники та круасани, діабетичні солодощі.
  • Продукція аквакультури: лосось, креветки, кальмари, камбала, райдужна форель, тунець, дорадо.

Читайте також: Українських фермерів запрошують на профільну міжнародну виставку 3 в 1

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus