Українські аграрії цього року зможуть придбати нові сівалки LEMKEN

10 лютого 2022 175 0
Українські аграрії цього року зможуть придбати нові сівалки LEMKEN
Traktorist.ua

Українські аграрії влітку цього року зможуть придбати нову розробку від німецької компанії LEMKEN — посівну комбінацію Solitair DT. Повідомляє Traktorist.ua.

Як розповів керівник продактменеджменту LEMKEN Ларс Хайер, Solitair DT дуже важлива, як група товару в якій виробник хоче розвиватись. Сівалка має 2 найважливіші відмінності від попередньої генерації.

«Перше — те що ми сьогодні пропонуємо сівалку з прямим хвилястим диском, тобто без перемішування ґрунту, а просто нарізання. Цим ми відкриваємо нових аграріїв для себе, тому що не всі фермери хочуть перемішати рослинні рештки, а бажають залишити їх зверху. Та друга відмінність — фермер для себе на місці може визначити чи наразі хоче покласти добрива в один рядок з насінням чи в міжряддя», — зазначив Ларс Хайер.

Він додав, що LEMKEN Solitair DT — зовсім нова генерація машини на якій представлена повністю інша електроніка, висівні секції та мотори.

«Важливо розуміти те, що через декілька років планується, що ця генерація також почне заходити в інші наші сівалки. Тобто ми будемо брати ці ж компоненти, наприклад, для звичайного Solitair 9 — будемо використовувати електроніку, висівні секції, мотори. Все це ми плануємо за декілька років втілити в інших агрегатах також. А це зараз перша — найновіша», — розповів керівник продактменеджменту LEMKEN.

Читати за темою: На українському ринку з’являться нові навантажувачі, які заміняють кілька машин

Також, за словами Ларса Хайера, у 2022 році в Україну також буде завезено й інші новинки та додаткові функції, а саме:

  • культиватор Karat 10 з симетрично встановленими лапами;
  • нову генерацію сівалки точкового висіву Azurit 10;
  • популярний в Україні коток VarioPack опційно матиме колеса для транспортування до поля як причіпне знаряддя.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus