Väderstad розширить виробничі потужності

10 лютого 2022 127 0
Новий завод Väderstad
Новий завод Väderstad

Компанія Väderstad побудує новий сучасний завод в Північній Дакоті (США), який запрацює вже наступного року. Повідомляє Traktorist.com.

Як повідомляється, у травні 2021 р. компанія Väderstad AB придбала компанію AGCO-AMITY JV LLC (AAJV), утворивши Vaderstad Inc., що ввійшла до складу глобальної групи компаній Väderstad. Така інтеграція дозволяє компанії відкрити доступ до торгових точок у США та розширювати виробничі потужності.

«Ми раді поділитися цією захопливою новиною з нашими співробітниками, дилерами, клієнтами та сусідніми спільнотами Вапітон та Брекенрідж. З початком розширення своєї присутності на ринку США, ми продовжуємо забезпечувати цінність нашого бренду для наших дилерів і наших фермерів. Цей новий завод створить робоче середовище світового класу для наших нинішніх та майбутніх співробітників», — розповів директор Vaderstad Inc Джейсон Строббе.

Новий завод, площею 4 тис. м2, буде розташований поруч з існуючим виробничим приміщенням та складом запчастин у Вапетоні. Він включатиме в собі офісні приміщення для 80 співробітників із повним набором послуг: дві спеціальні навчальні аудиторії, медіа-театр та виставковий зал площею 1 тис.м2 для проведення навчання персоналу дилерів і спеціалістів, зустрічі клієнтів та проведення публічних заходів.

Читайте також: Румунія закуповуватиме іригаційне обладнання українського виробництва

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus