YOHT з 1 квітня підвищить ціни на шини

15 лютого 2022 116 0
Сільгоспшина від Alliance
Kurkul.comСільгоспшина від Alliance

Вартість сировини залишається дуже високою, а витрати на фрахт різко зростають у 2022 р. — це змусило Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) оголосити про додаткове підвищення цін на шини. Повідомляє Traktorist.ua.

Нові ціни будуть застосовуватися з 1 квітня 2022 р. і стосуються продукції всіх заводів YOHT.

За інформацією, зберігати приріст на низькому рівні — нижче, ніж середній у галузі — стало можливим лише завдяки тому, що YOHT поглинає більшість витрат.

«Витрати на фрахт — це фактори, які ми не можемо контролювати, ми також відчуваємо збільшення, особливо з урахуванням цієї третьої надбавки за фрахт з березня 2021 року, яка становить €3250 за контейнер», — розповів керівник відділу продаж у  Східній  Європі компанії YOHT Прабхакар Гарімелла.

Своєю чергою Коен ван Гемерт, керівник фінансового відділу у Європі в YOHT зазначив, що хоча в компанії змушені реагувати на динаміку світового ринку п’ятим зростанням з квітня минулого року, в YOHT завжди думають про ділових партнерів і про те, як зменшити їх навантаження.

«Для нас дуже важливо бути прозорим і підтримувати реалістичний баланс між очікуваннями ринку та такими факторами, як витрати. Тісне спілкування з нашими діловими партнерами, особливо в ті часи, ми дуже цінуємо в YOHT», — розповів керівник відділу  продаж у Північній Європі та Франції компанії YOHT Оле Бек.

Читайте також: Україна нарощує імпорт дизельного пального

Виконано за допомогою Disqus