Виробник карбаміду технологічно знизить собівартість продукції

15 лютого 2022 4410 0
Карбамід
Kurkul.comКарбамід

На Сєвєродонецькому «Азоті» розпочався капремонт у цеху виробництва сечовини (карбаміду) №2. Оновлення виробництва матиме економічний ефект: зменшаться витрати аміаку на тонну карбаміду, що знизить собівартість добрива. Повідомляє Kurkul.com.

«За планом розпочатої ремонтної кампанії ми проведемо відновлення та модернізацію основного та резервного обладнання цеху карбаміду. Ми хочемо знизити собівартість продукції за рахунок зменшення витрати аміаку на тонну карбаміду. Ми й надалі впроваджуватимемо всі новинки глобальної хімічної індустрії на підприємстві. У нас немає іншого виходу, крім модернізації», — розповів Голова Правління ПрАТ «СЄВЄРОДОНЕЦЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ АЗОТ» Леонід Бугайов.

 З його слів, у 2020 р. на Сєвєродонецькому «Азоті» було відновлено повний цикл виробництва мінеральних добрив. А на початку 2022 р. в цеху виробництва карбаміду №2 було збудовано установку з відвантаження карбаміду в м'яких контейнерах типу біг-бег. Це дозволило зробити продукт максимально зручним для споживачів.

Нагадаємо нещодавно було оприлюднено новий прайс цін на найпопулярніші мінеральні добрива в Україні.

Читайте також: Лукашенко заявив, що Україна відмовилася імпортувати калійні добрива з Білорусі

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus