Прометей збільшить кількість власних зерновозів

16 лютого 2022 108 0
Зерновоз
Kurkul.comЗерновоз

ГК «Прометей» придбає 54 нових зерновози в рамках масштабної програми розвитку транспортної автономності. Проєкт здійснюється за лізинговою угодою з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ). Повідомили в пресслужбі компанії.

Як розповів власник ГК «Прометей» Рафаель Гороян, вже не перший рік, у пік сезону орендованих вагонів підприємств не вистачає. А власні вагони дозволяють відвантажувати та перевозити продукцію без жодних обмежень, що дає підприємству конкурентну перевагу.

«Я дуже вдячний учасникам цього проєкт, всім, хто брав участь у його реалізації. Хочу наголосити на професіоналізмі ПУМБ. Активне та оперативне оформлення ліміту вразило. Ми дивилися у бік цього банку дуже серйозно і націлені на продовження тісної співпраці в рамках нових проєктів», — поділився він.

На сьогодні ГК «Прометей» має потужну елеваторну мережу, до якої увійшли 33 комплекси із сумарною місткістю одноразового зберігання майже 1,9 млн т, тому потенціал збільшення кількості та продуктивності рухомого складу колосальний.

«Новий напрямок дозволить компанії заробити додаткову маржу та утримувати нашого агровиробника на досить висококонкурентному ринку. Оскільки трейдерська маржа з ​​кожним роком дедалі меншає, то підприємство знаходить нові інструменти для збільшення маржинальності на кожній тонні», — повідомив власник ГК «Прометей».

Читайте також:

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus