Названо переваги для фермерів, які кооперуються з агропідприємствами

18 лютого 2022 120 0
Обробка ґрунту
Обробка ґрунту

Завдяки кооперації з Ukrainian Agro Connection  фермерам не потрібно витрачати роки на формування взаємин з постачальниками та трейдерами. Оскільки учасники кооперативу користуються умовами закупівель та реалізації, які доступні лише великим агропідприємствам. Про це розповів головою правління Ukrainian Agro Connection Сергій Барибін в матеріалі «Кооперація — це найбільш ефективна модель виживання» на Kurkul.com.

З його слів, фермерам учасникам кооперативу можуть знайти нових партнерів та надати послуги зі збирання врожаю тимчасово вільною сільгосптехнікою. 

«Ще одна важлива річ — невеликим господарствам складно отримати якісні професійні консалтингові послуги. Це стосується й агрономічних питань, і доступу до фінансування та участі в прямих експортних постачаннях. Об’єднання в кооператив дозволить його членам залучити для консультацій висококваліфікованих експертів та, завдяки їх досвіду, успішно подолати всі системні виклики», — поділився Сергій Барибін.

Він додав, що компанія бере участь у національних та міжнародних проєктах, спрямованих на розвиток та популяризацію кооперативного руху, надання грантів агрогосподарствам. 

Читайте також: На ринку дистриб'юторів генериків гучних дефолтів не передбачається — експерт

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus