Реклама

Український виробник презентував сівалку з системою внесення рідких добрив

20 лютого 2022 220 0
Cівалка Venza Pro T 1000
Kurkul.comCівалка Venza Pro T 1000

У рамках виставкової події «АгроВесна 2022» українська компанія «Фаворит» представила сівалку Venza Pro T 1000 з системою внесення рідких добрив. Повідомляє Traktorist.ua

За словами менеджера з розвитку ринків «Фаворит» Володимира Мухіна, виробник модернізував сівалку точного висіву Venza-8 Pro. 

«Сівалка Venza-8 Pro зарекомендувала себе протягом попередніх посівних сезонів дуже непогано. Ми дослуховуємося до побажань та зауважень наших клієнтів. Всі працюють на різних землях і, відповідно, у кожного свої потреби та вимоги», — зазначив Володимир Мухін.

Ширина захвату сівалки Venza Pro T 1000 — 5,6 м. Міжряддя — 700 мм. На сівалку встановлюються два баки ємністю по 500 л і два танкери по 500 л. Сівалка вносить рідкі добрива від 20 до 250 л/га. Внесення відбувається за допомогою електронасосу, який підключається до мережі трактора, і форсунок, на які встановлюються регулюючі шайби. Трубка апарату виливу заходить там, де вноситься зерно.Таким чином, сівалка точно розкладає насіння та додатково може вносити рідкі добрива.

Ціна сівалки вже сформована, але, можливо буде переглядатися. На виставці була представлена техніка у комплектації за ціною 515 тис. грн.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus