Мінагро допоможе аграріям під час посівної 2022

7 березня 2022 909 0
Обробіток ґрунту
Обробіток ґрунту

Мінагро створило нову платформу для допомоги аграріям у проведенні посівної 2022 в умовах війни. Про це йдеться на сайті міністерства. 

Як повідомляється, у цей надзвичайно складний для України час Міністерство аграрної політики та продовольства України просить усіх аграріїв поділитися інформацією щодо стану господарств та планів посівної на 2022 р. На основі даного опитування Мінагро та міжнародні партнери будуть проводити детальний аналіз ситуації у країні та направляти допомогу у разі необхідності.

«Мінагрополітики взяло на себе додаткові функції для координації розподілу всього, що необхідно для забезпечення посівної кампанії–2022 (дизелю, насіннєвого матеріалу, добрив, засобів захисту). Для цього створено спеціальну платформу agrostatus.org. На ній треба заповнити спеціальну заявку за вашими потребами. Далі Мінагрополітики через засоби зв’язку зорієнтує щодо всіх подальших дій», — зазначив Міністр агрополітики України Роман Лещенко.

Зокрема, для того, щоб міністерство допомогло розв'язати наявні проблеми аграріям необхідно внести свої дані за посиланням

Заповнення форми займає всього 10-20 хв. Та допоможе міністерству не робити 10 тис. дзвінків в день, а опрацювати все за години.

Читайте також: Попри війну агрокомпанії готуються до весняно-польових робіт

Нагадаємо, українські аграрні журналісти та дизайнери Latifundist Media розробили серію NFT токенів «NFT Патрони Підтримки України». Колекція складається з патронів розфарбованих у кольори прапора України та кольори прапорів країн, які підтримують Україну у військовій боротьбі з Росією.

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою