Ми готові надалі підтримувати українську армію — Прометей

13 березня 2022 59 0
ЗСУ
DepositphotosЗСУ

З початку вторгнення росії в Україну компанія «Прометей» виділила майже 2 млн грн на закупівлю гуманітарної допомоги для ЗСУ та ТРО. Про це розповіли в пресцентрі компанії.

Зокрема, грошова допомога була направлена на закупівлю матеріально-технічних, продовольчих, медичних та інших засобів для військових, які захищають Миколаївську обл. Крім того компанія передала ЗСУ квадроцикл Polaris та кросовер Renault Duster.

«Прометей» й далі підтримуватиме наших військових та готовий виділяти не лише матеріальні засоби та закуповувати матеріально-технічні, продовольчі, медичні засоби, а й виступає з ініціативою щодо регіональної інтеграції всіх цих процесів, включаючи логістику під своїм керівництвом

«Закликаємо всіх небайдужих долучатися до будь-якої допомоги нашої армії у цей тяжкий час! Віримо в нашу країну, віримо в нашу армію, віримо у нашу перемогу! Все буде УКРАЇНА!» — наголосив керівник компанії Рафаєль Гороян.

Нагадаємо, українські аграрні журналісти та дизайнери Latifundist Media розробили серію NFT токенів «NFT Патрони Підтримки України». Колекція складається з патронів розфарбованих у кольори прапора України та кольори прапорів країн, які підтримують Україну у військовій боротьбі з Росією.

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus