BEDNAR продовжує постачати сільгосптехніку українським фермерам

18 березня 2022 78 0
BEDNAR продовжує постачати сільгосптехніку українським фермерам
BEDNAR

У зв’язку з війною в Україні компанія BEDNAR з 24 лютого 2022 р. припинила прийом всіх замовлень та будь-які інвестиції у маркетинг в росії та Білорусі. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

«Ми рішуче засуджуємо агресію росії та підтримуємо Україну та її вільний, демократичний народ. Компанія BEDNAR FMT повністю дотримується чинних санкційних правил ЄС щодо поставок товарів та фінансового руху», — зазначається у повідомленні.

Також у пресслужбі зазначили, що компанія підтримує та піклується про своїх співробітників і їхні родини, допомагає з житлом для членів української команди та їхніх близьких в Чехії, які потребують такої допомоги.

«28 лютого компанія надала пряму гуманітарну допомогу Україні у вигляді коштів і продовжуватиме надавати цю допомогу. Команда BEDNAR Ukraine також додатково надала фінансову підтримку українським захисникам та продовжує це робити», — повідомляють у BEDNAR FMT.

Читати за темою: В Україні з’являться нові види дизельного пального

Як стало відомо, наразі компанія працює зі своїми дилерами — Агроресурс, АМАКО, Компанія ЛАН, НФМ АГРО, Titan Machinery Ukraine — над відновленням постійних поставок техніки в Україну.

«Дилери продовжують відвантаження клієнтам наявної техніки BEDNAR в Україні, забезпечують їх запчастинами для проведення посівної кампанії та продовжують співпрацю з нашими клієнтами», — додали в пресслужбі.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus