Прометей виплатив працівникам зарплату та допомагає із евакуацією із гарячих точок

23 березня 2022 23 0
Прометей виплатив працівникам зарплату та допомагає із евакуацією із гарячих точок
Kurkul.com

ГК «Прометей» повідомила про своєчасне погашення виплат із заробітної плати та нараховані бонуси співробітникам підприємства.

«Війна продовжується, але ми посилено працюємо над пом'якшенням її наслідків і намагаємось, наскільки це можливо, стабілізувати ситуацію всередині колективу фінансовою підтримкою від компанії. В умовах активної військової агресії питання людських ресурсів стало ще гострішим, а фінансова підтримка стала одним із ключових питань до роботодавця з боку співробітника. Для максимально швидкого відновлення наших бізнес-процесів, а також ефективності роботи команди після військової кризи ми вживаємо усі можливі заходи для підтримки належного фінансового стану працівників, забезпечуючи своєчасну виплату заробітної плати та бонусних нарахувань», — наголосили у пресслужбі.

Читати за темою: Прометей виділив додаткові пів мільйона гривень на потреби ЗСУ

Крім того, у пресслужбі зазначили, що компанія виступила з ініціативою щодо фінансування евакуації співробітників із «гарячих точок» до більш безпечних регіонів України.

«Ми надаємо нашим співробітникам все необхідне для продовження життя на території України. Рішення залишати рідну країну — це коротке рішення, потрібно берегти свою Батьківщину, свою історію, щоб у майбутньому ця Батьківщина була у наших дітей, щоб вони пишалися своєю країною, своєю історією, своєю сім'єю, яка зберегла цю країну», — наголосив власник ГК «Прометей» Рафаель Гороян.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus