Прометей відновив роботу київського офісу

15 квітня 2022 55 0
Прометей відновив роботу київського офісу
Kurkul.com

З початку поточного тижня київський офіс Групи Компаній «Прометей» повідомив про поновлення роботи у штатному режимі. Персонал компанії повертається, щоби повноцінно включитися у виробничий процес. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Київ прокинувся після звільнення Київської області і тепер весна справді прийшла до цього міста. Співробітники, які були змушені покинути свої будинки, повертаються на робочі місця. Я радий тому що перебуваю в Києві разом зі своїм колективом», — прокоментував відновлення роботи столичного офісу власник, а наразі й антикризовий менеджер компанії «Прометей» Рафаель Гороян.

Він також зазначив, що зараз місто виглядає дуже спокійно і висловив сподівання, що так само спокійно та безпечно незабаром буде у всіх містах України.

«Ми переживаємо разом зі своїми співробітниками лихо, яке спіткало наш будинок «Прометей», наш будинок Україна. Я перебуваю в Києві і щодня спілкуюся з усім своїм колективом: персоналом наших елеваторів, співробітниками миколаївського офісу та виробничих компаній. Ми всі зараз працюємо для перемоги і сподіваємось, що після всіх цих страждань матимемо велику, красиву, некорумповану країну під назвою Україна!», — наголосив Рафаель Гороян.

Читайте також: Агропідприємства продовжують підтримувати українську армію

Крім того, у компанії зазначили, що попри недавній напад на офіси виробничих компаній «ВК Прометей» та «АГРО КАПІТАЛ ЦЕНТР» (Баштанський р-н Миколаївської обл.), агрогосподарства також продовжують працювати.

Як і раніше, немає доступу до виробничої компанії у Снігурівському районі Миколаївської області — у зоні ризику залишається ділянка полів 3 тис. га. Інші 17 тис. га знаходяться на території, підконтрольній Україні, і там, з великими труднощами, але йде підготовка до посівної. Посіяно 10 тис. га озимих та у процесі посіву соняшник.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus