Реклама

World Central Kitchen допоможе українським аграріям придбати насіння та добрива

3 квітня 2022 124 0
Насіння
Kurkul.comНасіння

Неурядова організація World Central Kitchen готова залучити власні ресурси для надання українським аграріям допомоги з придбання насіння, добрив та агрохімікатів для посівної кампанії. Про це розповіла перша віцепрем’єр-міністерка — міністерка економіки Юлія Свириденко.

Волонтерська ініціатива цієї організації — ChefsForUkraine — вже активно працює в Україні, забезпечуючи готовими стравами людей у регіонах, що постраждали від бойових дій.

«Разом ми плануємо забезпечення продовольством не лише завтра, але і післязавтра, і не тільки в Україні, але і на Близькому Сході та Африці, адже від успішності посівної в Україні залежить і світова продовольча безпека», — зазначила Юлія Свириденко.

Міністерка також додала, що держава своєю чергою вже докладає максимум зусиль для забезпечення успішного проходження посівної кампанії в умовах воєнного стану.

Зокрема, завдяки запровадженню механізму безвідсоткового кредитування для придбання техніки, насіння, добрив, паливно-мастильних матеріалів, поповнення обігових коштів тощо.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus

Реклама