Нідерландець-власник ферми в Україні виступив перед Європарламентом

2 квітня 2022 198 0
Нідерландець-власник ферми в Україні виступив перед Європарламентом
Kurkul.com

Нідерландський фермер Кейс Хузінха, який в Україні є генеральним директором ТОВ «Кіщенці», виступив перед Європарламентом і з закликом підтримати Україну. Про це він повідомив у Twitteri.

«Здавалося, всі вони ( ред.Європейський парламент) зрозуміли те, що я намагався сказати. Це був мій останній виступ перед політиками, і тепер я намагаюся повернутися на свою ферму в Україну, щоб почати посівну», — йдеться в повідомленні.

До того ж фермер на своїй сторінці, де понад 12 тис. підписників, демонструє звірства російських окупантів. Нещодавно він твітнув відео зі спаленої коров’ячої ферми на Харківщині з закликами зупинити війну. 

«Це просто має припинитися зараз. Європі потрібно чинити набагато більше тиску, якщо потрібно, відправити літаки. Якщо це не зупиниться зараз, то коли? Іншого варіанту немає. Ніяк», — раніше заявив Кейс Хейзінха в інтерв’ю RTV Noord.

Щодо власного господарства в України то він розповів, що наразі частину молока з ферми безкоштовно роздають, зокрема армії та людям у містах. Також в ТОВ «Кіщенці» активно готуються до посівної. 

Читайте також: Про знищену окупантами с/г техніку необхідно повідомляти правоохоронні органи

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus