Реклама

Запрацював сервіс для швидкого повідомлення про заміновані поля — Military.feodal.online

7 квітня 2022 75 0
Запрацював сервіс для швидкого повідомлення про заміновані поля — Military.feodal.online
Kurkul.com

Компанія Feodal підписала Меморандум про співпрацю із ГО «Асоціація саперів України» та із Міністерство аграрної політики та продовольства України. Про це розповів керівник компанії Андрій Дем’янович.

«Ми плекаємо великі надії на плідну співпрацю і будемо робити все, щоб знайти якомога більше людей, організацій, які будуть готові долучитись до цієї великої роботи, знайти однодумців, знайти гроші і працювати далі в інтересах продовольчої безпеки нашої країни», — написав Андрій Дем’янович.

Він також додав, що через проєкт уже було подано понад 200 заявок. 

«Процес розмінування займає час: потрібно отримати дозвіл на це (що ми беремо на себе), організувати команду саперів, обробити дані. Варто зауважити, що це не супершвидкий процес. Проте це гуманітарне розмінування, і воно безкоштовне для фермерів», — зазначив керівник компанії.

Читайте також: Воєнна колонка головного редактора, або Тримаймося землі та продовжуємо працювати

Нагадаємо, нещодавно компанією Feodal, під егідою Міністерства аграрної політики та продовольства України, а також із залученням ДСНС і ЗСУ, було запущено проєкт Military.feodal.online для швидкого реагування щодо розмінування фермерських полів.

Основна ідея проєкту в тому, щоб оперативно реагувати на проблему і швидко передавати конкретні дані у відповідні органи у готовому для роботи форматі.

«Якщо фермер підозрює або знає, що його поле або частина поля замінована, він має можливість швидко повідомити у відповідні органи — ДСНС, ЗСУ, Мінагро, — про підозру або виявлення небезпечних об’єктів. Для цього треба залишити заявку на базі сервісу компанії Feodal, де вказуються приблизні координати місця, де потрібна перевірка або знешкодження, також причина, замінування: кинута техніка, нерозірвані снаряди тощо. У залежності від причини заявка полетить у відповідний орган», — розповіла представниця компанії Feodal Євгенія Швець. 

Деталі щодо співпраці можна дізнатися за телефоном +380 98 614 89 54. Також доступна гаряча лінія компанії — 0 800 308 009.

«Ми будемо боротись за кожного фермера і за кожне поле, і нікого не залишимо віч-на-віч з проблемою», — наголосили у Feodal.

Читати за темою: Заміновані поля: як повернути безпеку під час посівної

Виконано за допомогою Disqus

Реклама