Аграрний фонд розпочав закупівлю зерна врожаю 2022 року

11 квітня 2022 3400 0
Аграрний фонд розпочав закупівлю зерна врожаю 2022 року
Kurkul.com

АТ «Аграрний фонд» продовжує  підтримувати вітчизняних сільгоспвиробників, реалізуючи програму закупівлі зерна майбутнього врожаю. Про це повідомили пресслужба Аграрного фонду.

«З метою забезпечення продовольчої стабільності в Україні, Товариство фінансує як малих, так і великих сільгоспвиробників, які мають успішний досвід вирощування зернових культур», — йдеться у повідомленні.    

Як зазначається, авансові платежі АТ «Аграрний фонд» здійснює під заставу майбутнього врожаю в розмірі 50-70% від загальної вартості законтрактованого зерна. Обов’язковою умовою співпраці є страхування посівів. 

«Рівень цін закупівлі сільськогосподарської продукції майбутнього врожаю, виходячи з яких здійснюється попередня оплата за договорами, на зерно пшениці 2 класу становить 5 472 грн/т, пшениці 3 класу — 5 301 грн/т», — повідомили в пресслужбі.

Згідно з умовами програми закупівлі майбутнього врожаю обсяг мінімальної закупівельної партії для пшениці становить 100 т.

З повним переліком документів, необхідних для укладання договору з АТ «Аграрний фонд», можна ознайомитись в розділі «Закупівлі зерна врожаю 2022».

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus