Як збільшити прохідність шин сільгосптехніки — порада експерта

2 серпня 2022 343 0
Як збільшити прохідність шин сільгосптехніки — порада експерта

Компанія Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) повідомила, що відомі виробники Olofsfors, Clarks і Pewag офіційно схвалили встановлення й використання своїх гусениць на шинах Alliance 643 Forestar III та 644 Forestar III. Така комбінація збільшить прохідність шин та відсутність ущільнення ґрунту. Про це повідомляє Traktorist.ua.

«Гусениці поліпшують наявні вражаючі характеристики зчеплення та прохідності шин нашої серії Forestar III. Результат — поєднання переваг шин і гусениць для забезпечення неперевершених робочих характеристик. Ця комбінація гарантує надійне зчеплення майже без переміщення й ущільнення ґрунту на місцевості з крутими підйомами та спусками або вологим і м'яким ґрунтом», — розповів  президент YOHT у Європі Анджело Норонья.

В компанії зазначають, що шини Alliance 643 Forestar III та Alliance 644 Forestar III мають удосконалену конструкцію з нейлоново-сталевим кордом і посиленим шестикутним бортом, що забезпечує відмінну стійкість до проколів і високу вантажопідйомність, а також перешкоджає проковзуванню обода.

«Шини низького тиску Alliance Forestar 344 Elit було спроєктовано з використанням удосконаленої конструкції з гнучкими міцними боковинами. Завдяки цьому вона витримує те саме навантаження, що й стандартна шина лісотехнічної машини, але з удвічі меншим тиском накачування», —  пояснили розробники.

Читайте також: Названо бестселер серед техніки для передпосівного обробітку ґрунту

 

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus