Інформація про електронні можливості у земельній сфері стане доступнішою

1 березня 2016 31 0
Держгеокадастр розпочинає широку громадську інформаційну кампанію
dkz.ck.uaДержгеокадастр розпочинає широку громадську інформаційну кампанію

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру з 1 березня 2016 р. розпочинає широку громадську інформаційну кампанію, пише прес-служба Держгеокадастру.

Її мета ― проінформувати суспільство про послуги та сервіси, які нещодавно з’явились у сфері земельних відносин, а також роз’яснити механізми захисту своїх прав. Проект реалізується за підтримки Європейського союзу у рамках Твіннінгу — інструменту політики сусідства для зміцнення стосунків з ЄС, поліпшення законодавчої та інституційної спроможності на основі найкращих європейських практик.

Оскільки основні споживачі послуг Держгеокадастру знаходяться у сільській місцевості, фокус інформаційної кампанії зміщений на регіональний рівень. Тривалість проекту ― один місяць, до квітня 2016 р.

«За допомогою он-лайн мотиваторів та друкованих постерів Держгеокадастр зможе напряму звернутись як до громадян, так і до професіоналів земельного ринку, в лаконічній формі проінформувавши про різні аспекти земельних відносин. Зокрема, теми для промотування ― електронні послуги, земельні аукціони, можливості запобігання отриманню неправомірної вигоди чиновниками. Канали комунікації ― загальнонаціональні та регіональні групи у соціальних мережах, а також інформаційна підтримка у ЦНАПах та в територіальних управліннях Держгеокадастру», ― сказано у повідомленнні.

Також додається, що основний інформаційний трафік припадатиме на регіональні пабліки у найпопулярніших соціальних мережах. Планується, що через digital-канали буде охоплено близько 2,8 млн користувачів соціальних мереж, а також сотні тисяч відвідувачів Центрів надання адміністративних послуг та терорганів Держгеокадастру.

«У Держгеокадастрі впевнені, що за підсумками проекту громадяни, що долучились до нього, значно підвищать рівень обізнаності про свої права у земельній сфері та активніше користуватимуться сучасним функціоналом Державного земельного кадастру, який постійно розширюється та удосконалюється», ― йдеться у повідмленні.

Виконано за допомогою Disqus