Фермер з Чернігівщини розповів, чому обрав чеську сівалку OMEGA

29 серпня 2022 162 0
Фермер з Чернігівщини розповів, чому обрав чеську сівалку OMEGA
BEDNAR

Цього року фермерське господарство «Мельник» з Чернігівської обл. оновило парк техніки придбавши сівалку OMEGA OO6000FL від BEDNAR. Про це розповів власник підприємства Борис Мельник, пише Traktorist.ua.

Як він зазначив, раніше у господарстві працювали з вітчизняною сівалкою.

«Ми давно придивлялися, думали про придбання посівного комплексу. Вибір стояв між BEDNAR, Väderstad, Pöttinger та Horsch. Їздили в АМАКО дивилися на сівалку, потім бачили її на виставці в Кропивницькому. Але в АМАКО була краща комплектація, ми ще й додатково доукомплектували її передньою вирівнюючою планкою CRUSHBAR, то придбали в АМАКО», — зазначив Борис Мельник.

За словами аграрія, однією з ключових причин була ціна. Різниця між двома лідерами складала близько €40 тис., при цьому сівалка OMEGA мала кращу комплектацію.

«Агрегат має і передні, і задні шинні котки, в той час, як сівалка іншого виробника має тільки задній шинний коток. Крім цього сівалка оснащена розрихлювачами сліду трактора. Ці технічні рішення для мене є дуже важливі», — пояснив фермер.

Голова господарства також відзначив такі переваги, як використання підшипників, що не обслуговуються, тому що у деяких виробників підшипники вимагають постійного змащення.

Читати за темою: Названо агрономічні переваги смугового культиватора STRIP-MASTER EN від BEDNAR

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus