В Україні запрацював оновлений трактор Case IH із серії Optum AFS Connect

22 жовтня 2022 185 0
Трактор Case IH з оновленої серії Optum AFS Connect
Тайтен Машинері УкраїнаТрактор Case IH з оновленої серії Optum AFS Connect

Перший в Україні трактор Case IH з оновленої серії Optum AFS Connect, потужністю 300 к.с. розпочав роботу на полях Закарпатської обл. Сільгоспмашину в комплектації Professional відвантажила та запустила в роботу компанія «Тайтен Машинері Україна».

Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на пресслужбу компанії «Тайтен Машинері Україна».

«Ця комплектація має усі необхідні інструменти для роботи з системами точного землеробства та має розширені можливості, що дозволять при комплексному підході значно оптимізувати витрати та заощадити ресурси», — пояснили у Тайтен Машинері.

Як зазначається, трактор доступний в трьох варіантах потужності: 250 к.с., 271 к.с. та 300 к.с., та двох комплектаціях — Advanced та Professional. Обидві комплектації отримали оновлену кабіну Deluxe з підвищеним рівнем комфорту та увесь набір інструментів та повною інтеграцією в Advanced Farming Systems (AFS).

Особливості тракторів Case IH з оновленої серії Optum AFS Connect:

  • Новий підлокітник Multicontroller: легко програмується та дозволяє працювати з максимальною продуктивністю. Має подібні функціональні можливості з тракторами серій Magnum та Steiger.
  • Монітор AFS Pro 1200, з чіткою структурою моніторингу і налаштування трактора, чотирма відеовходами і можливістю підключення бездротової камери на навісному обладнанні.
  • Приймач AFS VectorPro, що забезпечує надійне позиціонування для кращої у своєму класі продуктивності.
  • Система автоматичного водіння AccuGuide та AFS AccuTurn Pro, що запобігають дублюванню, зменшують втомлюваність оператора та пришвидшує розвороти на краю поля.
  • Новий модуль обробки та підключення (P&CM), що забезпечує віддалену сервісну підтримку, віддалений перегляд дисплея та бездротове оновлення програмного забезпечення.
  • Телематика AFS Connect, що дозволяє онлайн відстежувати параметри роботи.  
  • Оновлена трансмісія CVXDrive, що працює в єдиній системі з двигуном та за рахунок APM (Auto Power Management) — працюють в оптимальному режимі, зменшуючи витрату пального.

«Окрім того трактор має підвищений рівень безпеки, оскільки оснащений запатентованою системою стабілізації при русі з причепом. Як доводить практика, навіть недосвідчені оператори швидко опановують трактор, а хибні налаштування легко виправляються дистанційно за допомоги віддаленої сервісної підтримки, яку здійснює компанія Тайтен Машинері Україна», — зазначили у пресслужбі.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus