На українських полях запрацюють оновлені гусеничні трактори Quadtrac 600

15 листопада 2022 266 0
На українських полях запрацюють оновлені гусеничні трактори Quadtrac 600
Тайтен Машинері Україна

Офіційний дилер бренду Case IH — компанія «Тайтен Машинері Україна» завезла в Україну оновлені гусеничні трактори Case IH Quadtrac 600. Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на пресслужбу компанії «Тайтен Машинері Україна».

Як зазначається, серед переваг трактора Quadtrac 600 є те, що він має шарнірно-зчленовану раму, 4 траки (з незалежним повним приводом кожний), рівномірний розподіл навантаження та найпотужніший в класі двигун. Що, як завіряє виробник, в сукупності з 16-ступеневою трансмісією з PowerShift дозволяє максимально ефективно реалізувати тяговий потенціал, без пробуксовок та з мінімальною витратою пального в розрахунку на гектар обробленої площі.

«Case IH Quadtrac 600 укомплектовані системою точного землеробства AFS від компанії Case IH, що забезпечує контроль продуктивності, максимальний час роботи, а в результаті — збільшення Вашого прибутку за рахунок економії та швидкості виконання завдань. Система автоматичного водіння AccuGuide та телематика AFS Connect дозволяють забезпечити максимальну точність та ефективність роботи», — йдеться в повідомленні. 

За словами фахівців «Тайтен Машинері Україна», важливим є те, що система xFill, якою оснащені машини, може компенсувати втрату сигналів RTK тривалістю до 20 хв під час повітряних тривог.

Читайте також: В Україні запрацював оновлений трактор Case IH із серії Optum AFS Connect

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus