BEDNAR презентував фермерам свої бестселери сільгосптехніки

27 листопада 2022 460 0
BEDNAR презентував фермерам свої бестселери сільгосптехніки
Kurkul.com

Українське представництво чеської компанії BEDNAR презентувало аграріям свої бестселери сільгосптехніки на аграрній бізнес-конференції OkAgro 2022. Про це розповів директор BEDNAR в Україні Михайло Кришко в коментарі Traktorist.ua

Зокрема, аграріям було презентовано дискатор SwifterDisc XO 6000 F, сівалку OMEGA OO6000FL, компактор SWIFTER SE10000, дискову борону ATLAS AO5000 Profi, диско-лаповий культиватор ACTROS RO3000 та ротаційну борону ROW-MASTER 6400.

«Цьогоріч у зв’язку з війною ми були змушені згорнути свої певні плани з точки зору просування новинок і більше сфокусуватися на продажах вже доволі популярних серед українських аграріїв сільгоспмашин. Фактично ми представили асортимент, який актуальний сьогодні та на наступні пів року», — пояснив Михайло Кришко.

Він додав, що, на жаль, розпочата росією війна внесла свої корективи у продажі сільгосптехніки на українському ринку — цього сезону продажі машин просіли на 30-40% у порівнянні з минулим роком.

«Якщо порівнювати з тим, що ми очікували від 2022 р., то падіння набагато більше, тому що ми планували значне зростання — були замовлення, плани, але, на жаль, війна внесла свої корективи. Та ситуація умовно кажучи, ще плюс-мінус прийнятна», — додав директор BEDNAR в Україні.

Читайте також: BEDNAR модернізував сівалки OMEGA

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus