New Holland розпочав продаж метанових тракторів

12 січня 2022 2045 0
Трактор New Holland T6.180 Methane Power
New Holland Трактор New Holland T6.180 Methane Power

Компанія New Holland вперше випустила на ринок серійну версію тракторів лінійки T6.180 Methane Power. Перше велике замовлення буде поставлене до Німеччини. Повідомляє Traktorist.ua.

Трактор New Holland T6.180 Methane Power, який працює на газі-метані, поступово виводився на ринок з початку серійного виробництва у листопаді минулого року. 

Наразі одним із найбільших покупців є торгова компанія сільськогосподарської техніки Newtec, яка належить німецькій сільськогосподарській торговій групі Agravis.

За заявою виробника, з початковим замовленням на 15 нових метанових тягачів компанія є одним із найбільших покупців тракторів у Європі.

«Трактор T6.180 Methane Power має вищу продуктивність при нижчій витраті палива та меншій кількості викидів. З трикомпонентним каталітичним нейтралізатором трактор також не має рециркуляції газів, що відпрацювали, нейтралізації відпрацьованих газів і сажевого фільтра», — йдеться у повідомленні. 

За словами представників компанії New Holland, велику партію тракторів T6.180 Methane Power скоро відвантажать і фермери зі Швейцарії.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus