Ідентифіковано російського військового, який жорстоко вбив фермера на Харківщині

1 лютого 2023 118 0
Ідентифіковано російського військового, який жорстоко вбив фермера на Харківщині
Depositphotos

Ідентифіковано військового рф, який застрелив та розчленував фермера під час окупації Харківщини. Про це повідомила пресслужба прокуратури Харківщини.

Нагадаємо, у селі Безмятежне на території господарства російські військові застрелили, розчленили фермера та підпалили.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 31 липня 2022 року військовослужбовець 7 окремого мотострілецького полку родом з Курської області рф разом з іншими російськими військовими приїхав до фермерського господарства у с. Безмятежне Куп’янського району, власником якого був чоловік з активною проукраїнською позицією родом із Закарпатської області. Односельці називали його «Вуйком».

«Військовий вийшов з автівки та сказав власнику фермерського господарства підійти до нього під приводом допомоги у ремонті автівки. Коли фермер підійшов до нього, військовий вистрелив йому в голову. Чоловік впав на землю і помер на місці», — йдеться в повідомленні.

Після цього російський військовослужбовець розчленував тіло вбитого, частину поклав в авто, на якому приїхали окупанти, та підпалив.

«Аби приховати цинічний злочин, військовий забрав відрубані залишки тіла фермера та викинув їх по дорозі до с. Вишневе Куп‘янського району. Правоохоронці встановлюють інших російських військових, причетних до вчинення цього злочину», — додали у прокуратурі. 

Читайте також: 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р. 

Виконано за допомогою Disqus