Український бренд заморожених ягід, овочів та фруктів виходить на ринок рітейлу

16 лютого 2023 686 0
Український бренд заморожених ягід, овочів та фруктів виходить на ринок рітейлу
Kurkul.com

Бренд Tevitta почали фасувати заморожену продукцію у 400 грамову упаковку та починають співпрацю з торговими точками. Про це йдеться у повідомленні компанії. 

Асортимент Tevitta включає:

  • ягоди: вишня без кісточок, полуниця, смородина, чорниця;
  • овочі: квасоля різана та ціла, кукурудза солодка, горошок, броколі, печериця, брюссельська капуста, морква міні, шпинат листовий, картопля фрі та по-селянськи;
  • суміші: Компотна, Мексиканська, Весняна, Дитяча, Царська, Лобіо з грибами. 

У компанії оголошують співпрацюємо з дитриб’юторами, торговими точками та іншими гуртовими замовленнями від 600 кг 1 позиції. 

Бренд Tevitta має власні поля для вирощування якісної сировини, модернізовану лабораторію для продукування саджанців in vitro, та побудований за останніми тенденціями технологій завод із заморозки ягід, овочів та фруктів.
Завод має високі стандарти якості виробництва, які підтверджуються відповідними сертифікатами, серед яких GLOBAL G.A.P і BRC. 

Продукція Tevitta експортується до більше, ніж 10 країн світу, в тому числі Польщу, Німеччину, Румунію, Угорщину, та країни Балтії. 

Деталі за телефоном: +380 97 993 88 02 Володимир Можировський 

Для довідки: Tevitta — український бренд, який займається заморожуванням ягід, овочів та фруктів, а також спеціалізується на переробці волоських горіхів. Бренд був заснований у 2019 році, та є одним із напрямків роботи компанії LNZ Group.

© Єлизавета Кудиненко, Kurkul.com, 2023 р.

 

Виконано за допомогою Disqus