Реклама

Окремі дилери сільгосптехніки підняли ціни на запчастини у 5 разів

28 лютого 2023 1120 0
Окремі дилери сільгосптехніки підняли ціни на запчастини у 5 разів
Kurkul.com

Деякі українські дилери сільгосптехніки у 2022 р. підняли ціни на запасні частини в 5 разів.
Про це розповів директор компанії «Нексат Україна» Юрій Мрук в матеріалі «NEXAT: після війни плануємо запустити складання системних тракторів в Україні» на Traktorist.ua.

«У 2022 р. українські дилери таку ціну поставили на все, що я просто в шоці був — помножили свої запчастини на коефіцієнт 3 та й навіть 5 — купувати це все було просто нереально. Я дуже багато чого не купив в Україні, тому що ціна в 5 раз відрізняється від того, що я купував в Німеччині — тому сенсу немає в цьому бізнесі. І про це кажуть всі, кого я знаю на сільськогосподарському ринку. Українські дилери вирішили заробити багато грошей на всьому цьому ділі — вони просто робили «бабки»», — пояснив Юрій Мрук.

Водночас в NEXAT вважають, що після війни в Україні розпочнеться «фінансовий бум». Все залежить від того, як швидко закінчиться війна, як швидко підуть фінанси, інвестиції.

Тому компанія планує запустити в Україні складання системних тракторів.

Компанія має вже один підписаний контракт на продаж системного трактора NEXAT в Україні і ще по одному було продано до США та Бразилії. В майбутньому ж, виробник може навіть перенести до України складання цих тракторів.

Читати за темою: Як зменшити витрати на заготівлю сінажу з JUMBO 7000 та 8000 від PÖTTINGER 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus

Реклама