Аграріям Вінниччини презентували новинки для точного землеробства

10 березня 2023 81 0
Аграріям Вінниччини презентували новинки для точного землеробства
Тайтен Машинері Україна

Компанія Тайтен Машинері Україна провела День відкритих дверей в Дилерському центрі Вінниці, презентувавши інструменти, які можуть принести аграріям додатковий прибуток в сезоні 2023. Про це повідомляє Traktorist.ua, з посиланням на пресслужбу компанії.

Як зазначається, основний акцент було зроблено на новинках для точного землеробства та перевагах самохідної техніки Case IH. Також фермери дізнались про причіпні агрегати брендів Kuhn і BEDNAR та ознайомитись з дронами-обприскувачами XAG V40, які компанія представляє з 2022 р.

«Спілкування та співпраця — основа ефективної роботи. Ми працюємо, щоб український фермер мав відповіді на запитання та якісну техніку для виконання завдань будь-якої складності. Сьогодні ми проводимо технічні презентації й дуже хотіли б почути відгуки від вас — аграріїв-практиків. Я завжди відкритий до структурного обговорення будь-яких питань. Будемо раді співпраці!», — зазначив Дмитро Баранов, керівник відділу продажів сільськогосподарської техніки Тайтен Машинері Україна.

Захід складався з двох частин — презентації та обговорення особливостей техніки безпосередньо на демонстраційному майданчику. На майданчику аграрії ознайомилися із перевагами польового комп'ютера управління сільгоспмашинами — Raven Viper 4, який може бути встановлений на обприскувачах Case IH Patriot з заводу та, за словами дилера, закриває всі задачі з точного землеробства. Також на майданчику була представлена лінійка самохідних обприскувачів Case IH Patriot, причіпні обприскувачі моделі Unverferth Top Air та Kuhn Metris.

Для малого та середнього агробізнесу аграріям були представлені трактори Case IH Farmall 110 та Maxxum, потужністю від 125 к.с до 150 к.с. Особлива увага була прикута до флагманського комбайна Case IH 250 серії. Всі комбайни, вироблені для України, постачаються зі збільшеним зерновим бункером місткістю 14 400 л.

Разом з тяговою та зернозбиральною технікою були презентовані ґрунтообробні й посівні агрегати: передпосівний комплекс BEDNAR SWIFTER, сівалка BEDNAR OMEGA та сівалки Kuhn Espero Planter, Maxima й причіпний обприскувач Metris 4102.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus