Красногірський олійний завод відбили від рейдерських атак

11 квітня 2023 136 0
Красногірський олійний завод відбили від рейдерських атак

Комісія при Міністерстві юстиції розібралось із ситуацією зі спробою рейдерського захоплення ТОВ «Красногірський олійний завод» та прийняло рішення щодо вилучення з реєстру запису про перереєстрацію підприємства. Про це повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.

«Як і обіцяв, тримаю на контролі ситуацію довкола «Красногірського олійного заводу». Сьогодні це питання було розглянуто на комісії Міністерства юстиції України. Маємо рішення про скасування реєстраційних дій «нових власників». Деталі згодом. Справа рухається в законному руслі, як і має бути. Істина буде встановлена», — зазначив Ігор Табурець.

Також Голова ОВА повідомив, що розслідування справи триває. Воно перебуває на контролі у прокуратурі. Сам же Ігор Табурець і надалі слідкуватиме за дотриманням законності. 

Нагадаємо, 17 березня ТОВ «Красногірське» повідомило про спробу рейдерського захоплення. Аграрії власними силами визначили та прослідкували всю шахрайську схему.

Відразу після спроби рейдерського захоплення підприємства було зареєстроване кримінальне провадження за фактом підроблення документів.

У цей же день, 17 березня, було подано клопотання до суду про арешт майнового комплексу олійного заводу, про заборону вчиняти реєстраційні дії щодо розпорядження активами цього підприємства, зміни керівництва, внесення змін в установчі документи, щоб забезпечити збереження майна і унеможливити подальші реєстраційні дії, відчуження, зміну керівників.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2023 р. 

Виконано за допомогою Disqus